Välkommen till våran blogg här på Ryggbälte.com!

Många människor får dagligen ont i ryggen och orsakerna för detta kan vara många! Här på ryggbälte.com kan du läsa om ryggont, behandlingar, ryggbälte, förebygga ont i ryggen osv..

När man får ont i ryggen bör man kolla upp det snarast då ryggen är en stor funktion i kroppen och alla centrala nerver för kroppens funktioner gå igenom ryggraden.

Ryggbälte är en form av åtgärd som används idag för att förhindra ryggont samt kan man även använda sig av ryggbälte när man har ont för att bli frisk igen.

En bra jämförelse är t.ex. när man har skadat sitt knä så brukar man använda ett knäskydd/knästöd för att förstärka knäet och förhindra ytterligare skador på knäet. Knäskyddet/knästödet används vid en skada och även innan en skada för att förstärka knäet. Ryggbältet fungerar på samma sätt som ett knäskydd/knästöd.

Det finns många olika sorters Ryggbälten för olika användningsområden t.ex. när man tränar, när man arbetar, när man är gravid. Här nedanför kan ni se bilder på olika ryggbälten. Ryggbältet för träning eller gym kan ser annorlunda ut då det finns ett klassiskt som ser ut som ett bälte och dom nya moderna är med kardborreband.

Besök oss på http://ryggbälte.com för mer information!

“Friheten att vara frisk från alla ryggproblem guld värd!”

Leave a comment

fem + två =